субота, 28. децембар 2013.

Ciklus snova Randolfa Kartera


                 
Zar ne bi bilo uzbudljivo gledati Lavkraftovsku tv seriju?  Postoje razne filmske i tv adaptacije Lavkraftovih dela, ali ne i  serija posvećena isključivo njima.
Baš takvu seriju je pokušao napraviti Majkl Kin (Michael Keene) produkcijske kuće Arkham Edge,  a ona se zove ,,Ciklus snova Randolfa Kartera" (The Dream Cycle of Randolph Carter)  i inspirisana je naravno doživljajima samog Kartera koji se pojavljuje u nekoliko Lavkraftovih kratkih priča.

Radnja je smeštena u sadašnjosti i prati pisca Randolfa Kartera koji je izgubio svoj srebrni ključ koji mu omogućava ulazak u svet snova. Serija je koncipirana tako da  kroz Randolfovu potragu za ključem i povratkom u svet snova obrađuje  tematiku kosmičke strave sa moderne tačke gledišta. Nažalost za budžet ovog projekta nije prikupljena predviđena količina novca pa najverovatnije neće biti realizovane 3 sezone koje bi režirao Majkl Kin (i tumačio glavnu ulogu). Ostaje kao mogućnost da će pilot epizoda ili možda kratak film biti snimljen do marta 2014.

Нема коментара:

Постави коментар