среда, 19. март 2014.

Ko je zapravo Mandarin?


Od onog trenutka u filmu  Iron Man 3 kada je Mandarin razotkriven, nastala je velika podela među Marvelovim fanovima. Jedni podržavaju komičnu ličnost glumca Trevora Slaterija dok drugi smatraju da je time srozan ugled jednog od najvećih negativaca Marvelovih stripova.

Još od 2011. godine na Blue-ray diskovima postoje i specijalni kratki filmovi nazvani ,,Marvel One-shots".Novi film te vrste je ,,All haill the king" koji se nalazi kao dodatak uz Thor:the dark world i on nam pruža nove detalje u vezi spomenutog negativca. Izgleda da Mandarin zapravo nije samo uloga smišljena zarad  medijske kampanje.

Tokom tih 13 minuta vidimo Slaterija kako u zatvoru uživa u svojoj slavi stečenoj izigravajući vođu terorista, ali ubrzo saznaje da je tumačenje te uloge imalo mnogo veće posledice. Krajem  naizgled običnog intervjua otkriva se da stvarno postoji tajna organizacija The Ten Rings čiji je vođa legendarni drevni ratnik.Izgleda da ih je Trevor razbesneo svojom glumom i pravi Mandarin (kojeg još nismo videli) je organizovao begstvo iz zatvora kako bi povratio svoje ime i svoj ugled.
Postoji dobra mogućnost da ćemo pravog Mandarina ugledati u narednom Iron Man filmu.


Нема коментара:

Постави коментар