понедељак, 29. мај 2017.

Dilan - San o živim mrtvacima


Ukoliko vam nije pao mrak na oči od stripa iz prethodne recenzije, evo Dilana ponovo.Ovog puta u drugačijem izdanju, u potencijalnoj web- seriji! Do sada ste videli kratki domaći fan film, pogledali dugometražno ostvarenje italijana, a sada evo austrijska obrada dragog nam stripa.

       

,,Dilan" ili ,,San o živim mrtvacima" je novi fan film o istraživaču noćnih mora mladog reditelja Kevina Kopacke i scenariste Aleksa Bakshaeva.Ova interesantna adaptacija  je mešavina ,,Zore živih mrtvaka" i ,,Morgane", sa vizuelnim stilom b-filmova i mnogo referenci za  čitaoce Dilanovih avantura.Naravno, dosta toga je moralo biti izemenjeno jer ekipa trenutno nema autorska prava.Dakle da vas ne iznenadi azijata u ulozi Gruča, promenjena imena glavnih likova, kao i jedno khm...iznenađenje u vezi Madam Trelkovski.
 Za sada postoji samo ova pilot epizoda, u zavisnosti od utisaka i podrške različitih zajednica ima  mogućnost da će se Dilan razviti u web-seriju.Daleko je od idealne adaptacije stripa ali vredi pogledati.Kome nemački nije jača strana , neka ne očajava jer ima više titlova.Interesantno je da se pored očekivanog engleskog, među prvima pojavio i srpski prevod.Stotinu mi vampira!

Нема коментара:

Постави коментар