субота, 30. новембар 2013.

Prljav veš

Ukoliko vam se dopao Punisher film iz 2004 onda će vas ovo sigurno obradovati. Na konvenciji stripa u San Dijegu je prošle godine na panelu RAW Studios prikazan nezvaničan  nastavak pomenutog Punisher-a u vidu kratkog fan filma pod nazivom Prljav veš (Dirty Laundry).

Za razliku od mnogih sličnih fan filmova u ovome se i sam glumac Tomas Džejn vraća u ulogu Punisher-a , a  ako i to nije dovoljno pojavljuje se čak i  Ron Perlman. Tomas Džejn navodi da je ovaj film namenjen svim obožavaocima Frenk Kesla i da se nada da će oni uživati u njemu isto koliko je on uživao učestvujući u filmu.
Šteta što ovakve sreće nije imao režiser Majk Peci  (Mike Pecci) sa svojim filmom The Dead Can`t Be Distracted. Naime u pitanju je pokušaj ekranizovanja sjajnog Punisher strip serijala autora Greg Ruke (Greg Rucka) na koji je izdavačka kuća Marvel prilično burno reagovala time što je naredila da se objavljivanje filma obustavi.

 Ali i pored toga ostao je  trejler na kom se vidi kakvo je to mogla biti odlična adaptacija stripa.  http://www.dailymotion.com/video/x15wepd_punisher-the-dead-can-t-be-distracted-official-trailer-vo-hd_shortfilms

Нема коментара:

Постави коментар