понедељак, 31. октобар 2016.

Bright Falls web-serija



Noć veštica, mnogima savršena prilika za horror proslave ili kakvo tematsko veče  a ovde je to prilika za zanimljivu kratku seriju Bright Falls. Zvuči poznato, zar ne? Ako ste ikada probali igricu Alan Wake, ovaj fiktivni američki gradić vam je itekako poznat kao centar svih neobičnih zbivanja u životu pomenutog Alana.

Ovo je kratka web-serija koja se 2010.pojavila kao deo promocije Alan Wake igrice, sastoji  se od šest epizoda po 5-6 minuta čija je radnja smeštena u tom gradu.Priča prati sudbinu novinara Džejka Fišera koji je odlučio da malo odmori od svakodnevnih porodičnih zgoda time što je otišao u Bright Falls da intervjuiše doktora Hartmana povodom nove knjige.Očekivao je mir i tišinu u malom mestu, priliku da razbistri misli, međutim uhvatio se u mrežu neslućenog mračnog zbivanja koje progoni taj gradić.Dešavaju se neobične pojave, meštani se ponašaju čudno a nešto mu narušava pamćenje.

                
Ovde ćete videti nekoliko prepoznatljivih lokacija i likova iz same Alan Wake igrice.Ako vam se ona dopala, a da za ovu serijicu ne znate, onda će vam sigurno prijati ova kratka priča iz Alanovog sveta borbe svetlosti i tame.

Нема коментара:

Постави коментар