недеља, 30. април 2017.

Major Grom


Izgledao je kao sasvim običan dan u Petrovgradu,saobraćaj se odvija nesmetano, centar vrvi od ljudi  i banka radi bez problema.Iznenada u banku upadaju trojica naoružanih tipova sa maskama crtanih junaka, spremni na sve kako bi ugrabili što više para i pobegli kud ih noge nose.Panika se širi , zgrada je pod opsadom, ljudi se sklanjaju i padaju na pod ne bi li izbegli metke dok se razbojnici ne zadovolje željenom svotom.Međutim, negde među njima je i hrabri policajac Igor  Grom koji pokušava da spase taoce i osujeti plan ove bande. Hoće li uspeti da se izbori sa maskiranim razbojnicima, ili je ovo previše opasno čak i za njega?
     

Major Grom je kratak film ruskog studia ,,Bubble Studios" rađen prema istoimenom stripu Artema Gabrilianova. Major Grom je jedan od nekoliko uspešnih serijala relativno novijeg ruskog izdavača Bubble Comics.Film je režirao Vladimir Besedin u nadi da će kasnije napraviti dugometražni film o avanturama pomenutog Igora Groma.Dakle ovo je proba radi toga da se proceni zainteresovanost publike.
Reč je o kratkom akcionom filmu koji je snimljen profesionalno, po standardima ostvarenja sa velikog platna. Gluma je solidna, ali zato su koreografija i kadriranje odlični, što je naročito bitno kod ovog žanra.Očekujte jaku akciju, pucnjavu, jurnjavu, borbene scene i parkur.Ništa neviđeno,ali kvalitetno urađeno.Uz humor i dobrar izbor muzike  zabava je zagrantovana.Da nisam znao da je kratak film, pomislio bi da je to isečak iz dugometražnog.

Нема коментара:

Постави коментар